SALOOS RÚŽOVÉ DREVO

0:11





Tentokrát príspevok o úplne pre mňa skvelom odličovačom oleji. Po dlhej dobe zisťovania, ktorý olej skutočne sadne na moju pleť, som jednoznačne našla ten pravý!

Ak ste sa niekedy zamýšľali nad kúpou produktov od Saloos, bude to správny krok :) Zatiaľ každý výrobok, ktorý používam mi vyhovuje a pomôže k lepšiemu. Najviac spokojná som doposiaľ bola s Kokosovým olejom, a tentokrát to je tento odličovací olej Rúžové drevo. Ja osobne ho používam až po klasickom odmaľovaní aby sa mi čo najviac dostal do pokožky a vyživil ju. Nemusím teda pred spaním používať žiadne krémy na zvláčnenie, ktoré ešte k tomu často obsahujú parabény alebo iné škodlivé látky. Tento olej je naprosto prírodný a tak môžem spať ešte aj s pocitom šťastia, čo možno tiež trochu pomôže ku kráse :D.



Čo tento olej obsahuje?
Sú to vitamíny A, E, F, oleje ako sezamový a slnečnicový a ružové drevo. Neobsahuje žiadne chemické látky. Je to bio produkt.

Tento olej krásne pleť zjemní a vyživý. Moja pleť je skôr suchšia a po používaní tohto oleja je príjemná jemná na dotyk a hlavne nie je vôbec mastná a lesklá až tak, že by to pôsobilo zle:). Keď sa mi občas zdá, že už je pleť výborná a nepotrebuje už viac zmastniť, tak sem tam deň vynechám a pokračujem zas ten ďalší. No pre každého to bude istotne inak :). Je možné ho ale používať ráno a večer. 
Olej je možné použiť aj na nalíčenú aj na nenalíčenú pleť.
Na výber z týchto olejov je samozrejme viac a celú ponuku si môžete pozrieť TU. Ja osobne mám najradšej kvet ružu, a preto ma tento olej oslovil najviac.
Cena sa pohybuje od 50 do 100 Kč, záleží od druhu a obchodu :). Ja som produkty tejto značky videla napríklad v Dm-ku a v parfums.

You Might Also Like

2 comments

  1. vyzerá skvelo :) Ja som už dlhšiu dobu rozmýšľala nad odličovacím olejom alebo nad niečím podobným kedže mám skôr suchú pleť a mám pocit že ma moja micelárka vysušuje... :) Lovely Beauty Book

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vyzerá super! čo sa týka olejov, veľmi rada používam kokosový z dm-ky. :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť